René Bosman

René Bosman

René Bosman (1969) is getrouwd met Hanneke en heeft 2 dochters. Is na de middelbare technische school (MBO) voor twee jaar met de zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie in Zuid-Amerika geweest aan boord van de Logos II (1992-1994). Na terugkomst in Nederland is hij werkzaam geweest als monteur en volgde hiernaast de deeltijd opleiding tot docent werktuigbouwkunde aan de Pedagogische Technische Hogeschool (1999). Is sinds 1999 werkzaam in het onderwijs.

Heeft in 2007 de theologische studie aan de Evangelische Theologische Academie (ETA) afgerond en de opleiding tot godsdienstonderwijzer aan de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Behaalde in 2018 zijn master Leraar Godsdienst en Levensbeschouwing aan de CHE. Is momenteel werkzaam in het voortgezet onderwijs als docent techniek en godsdienst/levensbeschouwing op Melanchthon Schiebroek (gymn-vwo-havo).

René is oudste in de Volle Evangelie Gemeente Vlaardingen, is een vaste spreker binnen deze gemeente, geeft Bijbelstudie en gaat hiernaast voor in diverse andere gemeenten.

Pagina's

Abonneren op RSS - René Bosman