Alpha van start in VEG/MKV

Op 24 januari 2024 zullen wij in samenwerking met de Maranatha Kerk Vlaardingen een Alpha starten op de woensdagavonden! U bent van harte uitgenodigd!

Onze Alpha wordt gehouden in het kerkgebouw van de Maranatha Kerk Vlaardingen, professor Mekelstraat 255. Je bent van harte welkom om vanaf 18.30u aan te schuiven voor de maaltijd.

Alpha in een oogopslag

Alpha is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het christelijk geloof ontdekt.

Elke bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd, gevolgd door een inleiding over het christelijk geloof en de kleine groep.
Van ‘Wie is Jezus?’ tot ‘Bidden: waarom en hoe?’, je ontdekt op een laagdrempelige en gezellige manier de basis van het geloof.  

Na de inleiding ga je uit elkaar in kleine groepen om door te praten over het onderwerp. En echt geen enkele vraag of mening is te gek: de kleine groep is de plek waar je álles mag delen.  

En dat is Alpha! Een plek waar alle verhalen samenkomen, waar je alles mag zeggen, ongetwijfeld nieuwe vriendschappen maakt én (volgens 92% van de deelnemers) sowieso een goede tijd hebt.  

Alpha duurt ongeveer tien weken en een weekend. Alpha volg je gratis!  

'Is Alpha iets voor jou?'

Daar kunnen we kort over zijn: Alpha is voor iedereen. Of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Als je nog nooit een voet in de kerk hebt gezet of als je al langer in de kerk zit. Als je geniet van eten en graag meedoet in een goed gesprek – zit je bij Alpha sowieso goed.

Aanmelden?

Dat kan via deze link!

Informatie