Geschiedenis

Op 21 september 1958 besluit een groep gelovige mensen in Vlaardingen om wekelijks bij elkaar te komen om samen hun geloof in de God van de Bijbel te beleven. Sinds die dag zijn de wekelijkse samenkomsten onafgebroken doorgegaan en is de samenkomst uitgegroeid tot een kerk voor iedereen. Hier kunt u lezen wat er gebeurd is in de afgelopen jaren.
 • 1950

  Hoe de pinksterboodschap in Nederland kwam

  In de jaren '50 werd kerkelijk en buitenkerkelijk Nederland opgeschud door de prediking van het Evangelie van Jezus Christus. Zo waren er de massameetings met Billy Graham in 1954 en 1955. Ook werd Nederland geconfronteerd met de boodschap van Goddelijke genezing en bevrijding.

  Lees verder
 • 1957

  Bijbelstudiegroep start de gemeente

  Het is de beweging 'Stromen van Kracht' die veel aandacht trekt in Vlaardingen. Mensen die onder het woord komen bij Karel Hoekendijk, beginnen onder de vlag van 'Stromen van Kracht' cursussen te verzorgen in Vlaardingen.

  Lees verder
 • 1987

  De VES wordt kerk

  Naast vele mensen uit de kerken, komen er ook steeds meer die geen kerkelijke achtergrond hebben. De VES wordt voor die mensen hun kerk. In de VES wordt gepreekt, liederen gezongen en getuigenissen gegeven. Er is ruimte voor gebedsgenezing, lofprijzing en de werking van de Heilige Geest.

  Lees verder
 • 1994

  Een roeping voor Vlaardingen

  Vanaf 1994 komt er toch weer het verlangen naar een voorganger. Op een bijzondere wijze worden Rinus en Mariëtte de Bruijne geroepen om niet naar het buitenlandse zendingsveld te gaan (waarvoor zij beiden op dat moment werden opgeleid op de bijbelschool), maar om te gaan dienen in de Volle Evangelie Gemeente in Vlaardingen.

  Lees verder
 • 2004

  Verhuizen

  Van de bijna 60 jaar die de VEG Vlaardingen nu bestaat heeft zij meer dan 45 jaar lang de Emmastraat als plaats van samenkomst. In september 2004 verhuist de gemeente...

  Lees verder
 • 2017

  Nog een verhuizing en hoe het nu is

  We merkten steeds vaker dat er zondagen waren waarop de zaal in de Holy toch wel vol was. Dit was een duidelijk signaal dat we groeiende zijn en dat ervaren we als een grote zegen

  Lees verder