Connecties

We staan er gelukkig niet alleen voor. We hebben een 'connectie' met de volgende organisaties:

Verenigde Pinkster- en Evangelie gemeenten

Wij zijn aangesloten als kerkgenootschap bij: De Verenigde Pinkster- en Evangelie gemeenten (VPE)

De Verenigde Pinkster- en Evangelie gemeenten (VPE) is een landelijk opererend kerkgenootschap waar 140 gemeenten, 275 predikanten en andere geestelijke werkers bij aangesloten zijn. De VPE is verbonden aan de World Assemblies of God Fellowship, waarbij meer dan 360.000 gemeenten zijn aangesloten met zo'n 67 miljoen leden wereldwijd (Bron: www.ag.org).

Kerygma

We halen veel van ons studiemateriaal van: Stichting Kerygma

Stichting Kerygma is een interkerkelijke organisatie die over de hele breedte van evangelisch Nederland actief is in het ondersteunen en toerusten van gemeenten.

De stichting is sinds 1991 actief in ons land en daar buiten, en beschikt daardoor over een ruime ervaring en kennis om u te kunnen dienen.

Het Griekse woord ‘kerygma’ betekent ‘verkondiging’. Deze naam geeft aan wat onze uiteindelijke doelstelling is: de verkondiging van Jezus Christus. Concreet betekent dit dat we uw gemeente graag ondersteunen vanuit de bedieningen Toerusting en Evangelisatie.

Maranatha kerk Vlaardingen

Wij werken samen met de: Maranatha kerk Vlaardingen 

 

Kinderwerk Timotheus

Onze kinderkerk gebruikt vaak materialen van Kinderwerk Timotheus

Nathanaël Flach

Wij ondersteunen een aantal "vaste" zendingsprojecten:

Het werk van Nathanaël Flach, Vlaardinger van geboorte, op de Pinkster Bijbelschool in Brazilië.

Els van Teijlingen

Amecet n'ainapakin (Shelter of Peace) is a ministry of Youth With A Mission (YWAM) in Soroti, Uganda. We are reaching out to HIV infected and affected children. We also are caring for new born babies, who lost their mother after the delivery. The third group of children we help, are children who need a safe place, they mostly come via the police. In this blog we want to share with you our stories, our pictures, our needs and blessings!

Stichting De Figurant:
www.defigurant.nl/projecten/oeganda

Winston Lynch

Wij ondersteunen het zendingsproject van Winston Lynch die via de Wereld Wijde Zending werkzaam is (maar ook wel eens in de VEG spreekt!).

WINSTON LYNCH – SPECIALE VELDSUPERVISOR VAN WWZ

Winston Lynch, afkomstig uit Guyana, kwam als tiener tot geloof doordat hij in een van de gemeenten van Full Gospel Fellowship terechtkwam, waar op duidelijke wijze het Evangelie werd uitgelegd. Vanaf dat moment nam zijn leven een andere wending en besloot hij zijn leven in te zetten in de dienst van God. In 1977 kwam hij voor het eerst in contact met Wereld-Wijde Zending. Hij zocht een werkplek in Afrika en Wim Bosveld zorgde ervoor dat hij in Kenia in een team kon gaan werken. Zo heeft hij met zijn gezin jaren in Kenia gewoond en ook nog 3 jaar in Ghana. Ondertussen stuurde WWZ hem geregeld op pad naar diverse landen, om te spreken op conferenties en campagnes en seminars te verzorgen bij de organisaties die WWZ daar ondersteunt. Vanaf 1997 heeft Winston zijn eigen organisatie Living Stones Churches International.

Stichting Salamo

Op de eerste zondag van de maand kan er kleding en speelgoed worden meegenomen voor de Stichting Salamo.

Stichting Salamo is een (Christelijke) hulporganisatie die actief is in  Zuid-Oost Macedonië, met name in de stad Strumica en haar 72 dorpen. De stichting is een non-profit organisatie. Alle vrijwilligers van de Stichting worden niet betaald voor de werkzaamheden. De stichting helpt de mensen in nood in Macedonië, ongeacht religie, geslacht of politieke voorkeur. De stichting is zelfstandig, maar werkt wel samen met andere bijvoorbeeld andere stichtingen, kerken, scholen, bedrijven en particulieren.

www.stichtingsalamo.com

Kaike

In de kinderkerk wordt wekelijks gecollecteerd voor de Eljakim Brazilië Zending:
Wij hebben Kaike "geadopteerd" die het CEBEM internaat bezoekt.

Open Doors

Regelmatig wordt de opbrengst van een maandelijkse zendingscollecte bestemd voor het werk van Open Doors.
Ook van de Oost Europa Zending ondersteunen wij regelmatig diverse projecten.

www.opendoors.nl

www.oosteuropazending.com

 

Stichting Opwekking

Meer weten over de organisatie achter de muziek die we spelen en zingen? Kijk dan op www.opwekking.nl

crosscards

Wilt u iemand verassen met een leuk kaartje? Of wilt u een mooi achtergrondje op de computer? 
Kijk dan eens op www.crosscards.com

Stichting Chris

Bel (of mail) Chris wat er ook met je is...voor kinderen en tieners
(maar ook ouders kunnen hier terecht met vragen over opvoeding e.d.)

www.chris.nl