Blogs

Tent

afbeelding van René Bosman
Door: René Bosman

De tent

Herinnering

afbeelding van Johannes de Graaff
Door: Johannes de Graaff

Er zijn momenten die je hele leven bij blijven. Sommige herinneringen blijven je bij, maar waarom, wat moet je ermee… Jaren geleden werd ik gevraagd iemand te bezoeken in de gevangenis. Nogal uit m’n comfortzone, nog nooit met justitie in aanraking geweest, maar daar gaat het niet om, je doet het voor de ander.

Verkiezingen

afbeelding van René Bosman
Door: René Bosman

We vallen van de ene verbazing in de andere over wat we zien en horen over de verkiezingen in Amerika. De verkiezingen zoals wij ze te zien krijgen gaan gepaard met grof taalgebruik en het zogenoemde ‘modder gooien’. Beledigingen, leugens en manipulatie lijken normaal te zijn geworden.

De pruimenboom

afbeelding van Johannes de Graaff
Door: Johannes de Graaff

Langs de erfafscheiding van het terrein achter de zaak staat een aantal fruitbomen. Een paar appelbomen, een perenboom, een kersenboom en een pruimenboom. De eerste jaren dat ze geplant waren gaven ze af en toe vruchten, maar vorig jaar groeiden er vruchten in overvloed.

Ergernissen

afbeelding van ColtonKats
Door: ColtonKats

Misschien een beetje stom om op deze manier te beginnen, maar het begin is altijd het lastigst. Daar werk ik dus het liefst omheen. Doe ik dat niet, dan ben ik vaak veel te lang bezig met het bedenken van een mooi en helder begin en kom ik uiteindelijk alsnog tot niets.