Activiteiten

Wilt u een activiteit van onze gemeente bijwonen of meer weten over wat wij doen?
Door te klikken op de items hieronder vindt u meer informatie.

Zondagse samenkomst

Op zondag komt de gemeente samen om God en elkaar te ontmoeten. De dienst bestaat uit lofprijs en aanbidding, een preek en het ontvangen van de zegen van God. Aanbidding en het zoeken naar Gods neemt een belangrijke plaats in. Verder is er gelegenheid voor voorbede en zalving van zieken (indien nodig).

Onderwijs

Onderwijs

Onderwijs is een belangrijke pijler in de gemeente.

Tieners (12 tot 16 jaar)

Tieners (12 tot 15 jaar)

De groep bestaat uit tieners uit het eerste, tweede en derde jaar van het voortgezet onderwijs vanuit verschillende kerken en achtergronden uit Vlaardingen en Schiedam. Ook als je niet bij een kerk aangesloten bent of nooit naar de kerk gaat ben je van harte welkom.

Alpha-youth

Jeugd (15-18 jaar)

De jeugdgroep bestaat uit jongeren vanuit verschillende kerken en achtergronden uit Vlaardingen en Schiedam en komt samen om elkaar te leren kennen, God te leren kennen en plezier met elkaar te hebben. We hebben het afgelopen jaar met elkaar een Youth Alpha gevolgd:

Jeugd (18-25 jaar)

Deze groep bestaat uit jongeren vanuit verschillende kerken en achtergronden uit Vlaardingen en Schiedam. Ook als je niet bij een kerk aangesloten bent, ben je van harte welkom. Het afgelopen jaar hebben we  met elkaar een Youth Alpha gevolgd.

Muziek en aanbidding

Aanbidding is voor ons een levensstijl om God te verheerlijken, te eren en lief te hebben.

Kinderkamp

Kinderen (4-12 jaar)

Het doel van het kinderwerk is om kinderen bekend te maken met Jezus en te leren leven zoals de Bijbel dat vertelt. Ouders dragen de eerste verantwoordelijkheid voor een christelijke opvoeding. Het kinderwerk wil hen hier graag in ondersteunen.

de Regenboog

Crèche (0-4 jaar)

Voor de kleinsten is er tijdens de dienst opvang bij crèche 'De Regenboog'.

Groeien

Groeigroepen

Ook doordeweeks zijn er momenten waarop wij elkaar ontmoeten. We delen dan ons geloof en willen elkaar bemoedigen. Dit om elkaar te helpen groeien in het geloof.

Gebed

Gebed

Gebed is een krachtig wapen dat we van God ontvangen hebben. Wij moedigen elkaar dan ook aan om zelf met gebed bezig te zijn.

Vrouwen koffiemorgen

Alle vrouwen die geïnteresseerd zijn in de Bijbel en de God van de Bijbel zijn van harte uitgenodigd om bij de vrouwen-koffiemorgen aanwezig te zijn.

De vrouwengroep komt samen op de tweede donderdag van de maand.
Tijdstip: 9.30 uur-11.30 uur (koffie/thee vanaf 9.00 uur)
Locatie: Bethelkerk, Burg. Verkadesingel 26